Cornelia Höglind

Information

Cornelia Höglind
Information

Hur går en fotografering till?

Ni skickar en bokningsförfrågan till mig om ni gillar mina bilder, antingen genom formuläret på hemsidan eller maila på info@corneliahoglind.com

Vi bestämmer ett datum, tid och plats som passar

Ni får faktura på fotograferingskostnaden som ska betalas innan fotograferingen för att garantera datumet.

Var fotograferingen äger rum bestämmer vi utifrån era önskemål, antingen kan vi vara utomhus eller hemma hos er. Kika igenom ert hem och fundera på hur miljön skulle se ut i bilder som skulle klä era väggar.

Tycker ni det är jobbigt att stå framför kameran? Jag kan trösta er med att de tycker de flesta, även jag! Men jag kommer hjälpa er och guida er och ni kommer va sååå snygga!

ca 2-4 veckor efter fotograferingen får ni tillgång till ett onlinegalleri där ni kan kika igenom bilderna och välja ut era favoriter och köpa antingen digitala filer, printar eller album. Dessa kommer ligga upp i en månad för val av produkter.

Digitala filer kommer jag sända över för nedladdning inom två veckor och leveranstiden på fysiska produkter ligger på ca 3 veckor. Detta är produkter av högsta kvalité som kommer hålla för alltid!

I samband med bildköp skickas även fakturan på de produkter ni väljer. Fakturan kan man välja att dela upp på tre månader så länge beloppet är över 1000:-

OBS! Läs villkoren innan ni bokar: HÄR kan ni läsa dem.