Cornelia Höglind

Villkor

Cornelia Höglind
Villkor
alltid-oavsett-cornelia-hoglind-johanna-simon-webb (216 av 288).jpg

Var god läs villkoren innan bokning, vid bokning godkännes villkoren.

I familjefotografering ingår fotografering av syskonbilder, biler på varje enskilt barn, hela familjen tillsammans, samt bil på föräldrarna.

Redigering av alla bilder vad gäller exponering, kontrast, färger. Vid ytterligare redigering så som att lägga till/ta bort saker tillkommer debitering per timme. Jag levererar bilderna så som jag tycker dem är snyggast, svartvitt eller färg. Givetvis får man lov att önska en svartvit bild i färg och tvärt om.

Då jag endast fotograferar i naturligt ljus kan fotograferingen komma att ombokas.

Ni har min fulla support innan, under och efter fotograferingen. Jag hjälper er med kombinering av kläder, miljö, etc..

Resor inom Oskarshamns kommun ingår, resor utanför Oskarshamns kommun tillkommer en reskostnad på 30:-/mil

Digitala filer (högupplösta,JPEG) köpes separat efter fotograferingen. Samt printar och album.

Bilderna man köpt får inte på något vis ändras. De får inte redigeras (gäller även instagramfilter), beskäras eller göra dem svartvita. Beskärningen som blir på till exempel när man lägger upp som omslagsbild på Facebook är inga problem, lika så beskärningen som blir i Instagram är okej.

Ni får fritt använda bilderna ni köper på nätet, göra förstoringar och andra produkter. Vid publicering på nätet ska man ange mig som fotograf. till exempel “bild: www.alltidoavsett.com” eller tagga mig på något sett.

Vid bokning av mig godkänner ni att jag använder bilderna i min normala marknadsföring så som instagram/facebook/ hemsida etc. Önskar ni inte detta så är det såklart okej, bara ni meddelar mig detta vid bokning.

Fotograferingskostnaden ska vara betald innan fotograferingen.