Villkor, porträtt 

mysdagmedbarnen_corneliaphotographywebb (8 av 75).jpg
 
 

I alla paket ingår, 

Fotograferingar hela familjen tillsammans, enskilda bilder på barnen, syskonbilder, bilder på bara föräldrarna. 

Efterbearbetning av samtliga bilder vad gäller exponering, kontrast och färg. All övrig redigering som att lägga till/ta bort etc till kommer med en debitering per timme på begäran av kund. Mailkontakt före och efter fotograferingen. Backup av alla bilder. Eftersom jag endast fotograferar i naturligt ljus kan fotograferingen komma att ombokas vid till exempel dåligt väder.

Tillkommer, 

30:-/mil för resor utanför Oskarshamns kommun. Då jag har släkt i Skåne kan vi kanske lösa så vi tar det i samband med att jag är på plats där så utgår jag från Skurup. 

Eventuella tillval som album och printar. 

Leverans, 

Bilderna levereras digitalt ca 2-3 veckor efter fotograferingen under förutsättning att fakturan är betald som skickas vid bokning med 30 dagars betalningsvillkor. 

Album och printar levereras ca3 vekor efter godkänd layout. 

Användningsrätt,

Ni får använda bilderna fritt på internet samt skapa produkter som album och förstoringar. Bilderna får inte på något sätt ändras efter leverans. Detta gäller även när det kommer till att göra bilderna svartvita samt filter på instagram. Bilderna får inte heller beskäras. Beskärningen som blir på instagram och facebook är okej. Vid publicering på nätet ska www.corneliaphotography.com anges. 

Ni godkänner att jag använder bilderna i min normala marknadsföring (hemsida, facebook, instagram) om vi inte kommit överens om annat. 

 

Vid bokning godkänner ni dessa villkor.